Hoe werk u met commerciële of vertrouwelijke informatie? Zijn het veilig opgeslagen? Deel je jouw op een veilige wijze met vrouwen, potentiële investeerders? Zelfs absoluut klein datalek is niets alleen absoluut bedreiging voordat de reputatie, maar ook voor u winstgevendheid. Jullie publicatie of ongeoorloofd gebruiken van tot een deel van de aankondiging heeft absoluut negatieve invloed deals, productlanceringen op jouw markt. En hoe ook uw aangelegenheid zich ontstaat, hoe gevaarlijker de effecten van onvoldoende gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen voor dit karwij zijn virtuele datarooms. Ontplooiing staat gratis alleen garant voor dezelfde veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook ervoor de opslag van documenten en jouw efficiënt ermee werken. Na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

data room services

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn dezelfde moderne gebeurtenis die zijn gemaakt naar internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jullie betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt zeker speciaal TLS-protocol gebruikt plus worden AES-sleutels gebruikt door gegevens bij versleutelen. Het is belangrijk deze zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden word opgeslagen van uw gecodeerde aankondiging zelf.

Alle documenten die u uploadt naar uw virtuele bedrijf gaan niets verloren of worden niet vernietigd. Dat alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect is het automatisch scannen betreffende virussen. Hiertoe heeft u geen speciale software nodig, alle dossiers worden zonder moeite gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dit het nodig hebben. De heeft volledige controle dichtbij het vermogen van de gebruiker om van bestanden bij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, bekijken, downloaden, afdrukken en langere. U kunt de toegang ook op adres of tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is overigens de moeite waard door te vertellen dat u altijd elke weet over het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms bieden gedetailleerde rapporten van alle gebruikerssessies. Die garandeert niet alleen veiligheid, maar helpt ook gemakkelijker te onderkennen welke componenten van de papieren potentiële partners het maximaal interesseren, het is erg beter vanwege u voor te bereiden op onderhandelingen.

De betrouwbaarheid van de gebeurtenis is langere dan weleens bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in de markt. Grote internationale bureaus gebruiken datgene product al lang. Gericht op tweede heeft de evolutie vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Belangrijkste service plus 24/7 technische ondersteuning

zijn niets alleen zeker betrouwbaar en beproefd fabrikaat, maar tevens een hoogwaardige, klantgerichte dienst. U kunt altijd contact opnemen aan de technische ondersteuningsdienst, met 15 minuten het antwoord aan de belangstelling vinden plus communiceren door een ervoor u geschikte taal.

Daarnevens kun u een kalendermaand gratis gebruik maken van uw . Ervaar zelve het gemak en jullie effectiviteit met deze technische oplossing!

virtuele-dataroom.nl